Szállítás és fizetés

ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Fizetési mód:

Utánvét

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak tudod kifizetni. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Átvételi módok, átvételi díjak

A szállítási díj Magyarországon
  • Utánvétes fizetés esetén 790 Ft
Amennyiben a rendelni kívánt termékek (szállítási költség nélküli) értéke eléri a 10.000 Ft -ot, akkor rendelését díjmentesen szállítjuk ki.

Szállítási idő: raktáron lévő termékek esetén, feladást követően 1-2 munkanap
(víushelyzetre tekintettel, előfordulhat 1-2 nap késés)

GLS futárszolgálat

A kiszállítás napjának reggelén Ön e-mailben értesítést kap a futárszolgálattól, mely tartalmazza a csomagszámot, a futár közvetlen telefonos elérhetőségét, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát (+36-1/802-02-65) és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailben értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, illetve egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontban.
A szállítási idő munkanapokon 17:00-ig beérkezett és raktárkészleten lévő termékek esetén 1-2 munkanap. 

Második futárszolgálat MPL